Orrmorgon …

… på Skövde skjutfält. Så fick jag då äntligen möjlighet att uppleva ett riktigt orrspel. Tillbringade natten frysande i lånat gömsle, men det var det värt när tupparna hördes mindre än fem meter från min sovsäck innan första gryningsljuset. Snart kunde jag räkna ihop åtminstone 19 tuppar kring gömslet … när två andra fotografer helt ogenerat stövlar fram och skrämmer hela flocken. Helvete 🙁

Nåväl, nån timme senare återkom flocken och bjöd på förstklassig underhållning. Med tiden steg solen över trädtopparna och drev rimfrosten, som under natten målat skjutfältet i vitt, på flykten. Och redan vid halv nio var föreställningen över … för den här gången … det blir nog fler besök!

orre8large orre7largeorre12large orre13large

2 tankar kring ”Orrmorgon …

 1. Karl-David

  Häftigt Lasse med orrspelet! Fina bilder!! Jag hade helt missat att du skapat en blogg, mycket trevlig läsning. Själv håller jag på och arbetar med vår hemsida. Ska försöka få en annan design! Kan ta tid!!

  Vi syns i fält!!

  Svara
  1. lasse Inläggsförfattare

   Tack för kommentaren! Egentligen bloggar jag nog mest som en form av egen dagbok, så att man framöver kan följa vad som hänt bakåt. Lycka till med hemsidan! Vi ses!

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *