Rödbets- och chèvreknyten

6 personer

600 gr färdigkokta rödbetor (finns hela, vakumförpackade)
250 gr getost av chevrétyp
2 msk flytande honung
1,5 tsk rosmarin
1 rulle kyld smördeg
1 ägg (till pensling)
1 tsk salt
2 krm svartpeppar

Gör så här:

Skär rödbetorna i mindre bitar. Smula getosten. Blanda honung, getost, honung, rosmarin, salt och svartpeppar.
Rulla ut smördegen och skär i 6 fyrkanter.
Fördela blandningen mitt i fyrkanten. Vik in hörnen mot mitten och nyp ihop kanterna så det blir täta. Ställ kallt på bakplåtspapper på en plåt. Hit går att förbereda.

Innan servering. Sätt ugnen på 200 grader. Pensla knytena med uppvispat ägg. Grädda mitt i ugnen i ca 25 minuter.

Servera på en rucculabädd med balsamicosirap och tomat.