Clubwrap med kyckling, bacon och currydressing

1-1½ pkt     bacon
500 g           kycklinginnerfilé
2 dl               matyoghurt
2                   röda paprikor
8                   tortillabröd
1                   rödlök
1 pkt            salladsmix

+ curry, flytande honung, olja, salt och peppar.

  1. Sätt ugnen på 250 grader.
  2. Skär två röda paprikor i mindre bitar och lägg på en ugnsplåt
  3. Lägg ca 500 gram kycklinginnerfilé och ett paket bacon bredvid paprikan. Krydda med olja, salt och svartpeppar. Tillaga allt i övre delen av ugnen 12-14 minuter, eller tills kycklingen är genomstekt.
  4. Currydressing: blanda 2 dl matyoghurt med 1 tsk curry, 2 krm salt och 1½ tsk flytande honung.
  5. Finhacka ½ rödlök.
  6. Rör ihop 1 tsk olja, ½ tsk flytande honung, 1 krm salt och 1 krm svartpeppar i en skål. Blanda med salladsmix.
  7. Stek 8 tortillabröd hastigt i torr stekpanna.
  8. Fyll de stekta bröden med ½ förp salladsmix, currydressing, rostad paprika, rödlök, kyckling och bacon. Rulla ihop och servera med den dressade salladen.