Getost med jordgubbssalsa

1 1 bit rulle getost, ca 350 g
Salsa
0.5 0.5 l jordgubbar, cirka 250 g
0.5 0.5 st gurka
0.5 0.5 dl fint hackad gräslök
2 2 msk olivolja
1 1 msk vit balsamvinäger
1 1 tsk rosépepparkorn
0.5 0.5 tsk grönpepparkorn
Salt och nymalen svartpeppar
Till servering
3.5 3.5 msk msk flytande honung (cirka)
Rostat bröd

Gör så här

1. Skölj, snoppa och hacka jordgubbarna. Hacka gurkan något finare. Blanda samman med den finhackade gräslöken i en skål.

2. Tillsätt olivolja och vinäger.

3. Krossa pepparkornen lätt i en mortel och blanda ner. Smaka av med salt och svartpeppar. Låt stå kallt i en timme.

4. Skär chévren i 6 skivor. Lägg upp salsan och ringla över honung.

5. Servera med rostat bröd.