Salmon clubwrap med rostad lök, äpple och curry

500 g           varmrökt lax
500 g           mixsallad
2                   tomater
½                   äpple
1                   gul lök
2 dl               matyoghurt
3                   vitlöksklyftor
2                   äggulor
+ curry, olja, salt och vetemjöl.

  1. Skiva 1 gul lök tunt och vänd runt den i en skål med 2 msk vetemjöl. Värm upp rikligt med rapsolja i en stekpanna och fritera löken på medelvärme i två omgångar. Låt rinna av på hushållspapper och strö över lite salt.
  2. Blanda 2 dl matyoghurt. 2 msk curry och 1 tsk salt i en skål.
  3. Skär 2 tomater och 1 äpple i tunna skivor.
  4. Rosta 8 tortillabröd hastigt i torr, het stekpanna och lägg ut dem på en skärbräda. Fyll bröden med ½ ask mixsallad, varmrökt lax, tomat, äpple och rostad lök. Rulla ihop.
  5. Servera salmon clubwrap med ½ ask mixsallad.