Stekt bulgur med kyckling och färska bönor

250 g haricots vert
250 g broccoli
1 röd chilifrukt
2 salladslökar
1 sats sesamkyckling (se särskilt recept)
2 msk rapsolja
4 dl kokt bulgur
1 pressad vitlöksklyfta
1/2 tsk salt
3 msk japansk soja
1 msk sesamolja
1/2 dl sweet chilisås
3 ägg
1 msk sesamfrön
11/2 dl cashewnötter
1 kruka koriander
limeklyftor

Ansa bönorna. Skär broccolin i buketter och skiva stammen tunt. Skiva salladslöken och chilin tunt. Strimla kycklingen.
Stek broccoli och bönor i olja sa 3 minuter på hög värme i stor stekpanna. Tillsätt kycklingen, bulgur, chili, salladslök och vitlök. Stek ytterligare 3 minuter.
Vispa ihop soja, sesamolja, sweet chilisås och ägg. Häll över och rör runt. Ta från värmen.
Toppa med sesamfrön, cashewnötter och koriander.
Servera med limeklyftor och extra sweet chilisås.