500 g varmrökt lax
500 g mixsallad
2 tomater
½ äpple
1 gul lök
2 dl matyoghurt
3 vitlöksklyftor
2 äggulor
+ curry, olja, salt och vetemjöl.
- Skiva 1 gul lök tunt och vänd runt den i en skål med 2 msk vetemjöl. Värm upp rikligt med rapsolja i en stekpanna och fritera löken på medelvärme i två omgångar. Låt rinna av på hushållspapper och strö över lite salt.
- Blanda 2 dl matyoghurt. 2 msk curry och 1 tsk salt i en skål.
- Skär 2 tomater och 1 äpple i tunna skivor.
- Rosta 8 tortillabröd hastigt i torr, het stekpanna och lägg ut dem på en skärbräda. Fyll bröden med ½ ask mixsallad, varmrökt lax, tomat, äpple och rostad lök. Rulla ihop.
- Servera salmon clubwrap med ½ ask mixsallad.