FÅGLAR, NATUR, RESOR, FAMILJEN OCH ANNAT …

… SOM JAG SER DET

Hoppa till innehåll
  • Hem
  • BIRDING.SE
  • RECEPT
    • BAKVERK
      • Hurtbullebröd
      • Saftigt saffransbröd
    • EFTERRÄTTER
      • Avocadoglass
      • Bodils vita chokladmousse
      • Enkel men supergod äpplekaka
      • Kokostoscakaka
      • Ulrikas pepparkaksmousse
    • FISKRÄTTER
      • Fisksoppa med apelsinaioli
      • Ingefärsmarinerad lax med bulgur
      • Kryddig ugnslax
      • Laxmousse (Mossberg-Envall)
      • Ljummen Ceasarsallad med rotfrukter, hjärtsallad och lax
      • Mirin-marinerad lax med glasnudlar
      • Salmon clubwrap med rostad lök, äpple och curry
      • Sojamarinerad lax
      • Sojamarinerad lax med apelsinsmörsås
      • Teriyakilax med pistaschsalsa
      • Torskrygg med bacon, soltorkade tomater och bruten potatis
      • Torskrygg med chorizo, vitt vin och rökt paprika
      • Wasabi- och sesamstekt lax med nemdressad rödkålssallad och pocherat ägg
    • FLÄSKKÖTT
      • Exotiska grillspett från CVON
      • Kotletter med sambal oelek
      • Pulled pork
    • FRUKT
      • Flädersaft
      • Rabarbersaft
    • KYCKLING
      • Chicken Vietnam
      • Clubwrap med kyckling, bacon och currydressing
      • Familjen Viks thailändska kycklinggryta
      • Flygande Jakob
      • Gremolatakyckling
      • Ingers kyckling
      • Korean BBQ burger med kimchi och sötpotatisfritters
      • Mickes kyckling med Cantadou ”Fyra peppar”
      • Mustig kycklinggryta
      • Sallad på honungsglaserade rotfrukter, kyckling och fetaost
      • Salviarostad kyckling med provencalska grönsaker, ramslök och chèvre
      • Sesamkyckling
      • Stekt bulgur med kyckling och färska bönor
      • Vietnamesiskt nudelsallad med kyckling
      • Viltkyckling
      • Whiskymarinerade kycklingspett – Mossberg/Envall
    • LAMM
      • Lammfärsbiffar med timjanstuvad silverlök och chèvrerostad potatis
      • Lammrostbiff med skumsås på chèvre, ugnsrostade tomater och lökemulsion (Anders Kornestedt)
      • Libanesisk meze
      • Libanesiska lammfärsbiffar med paprikayoghurt och pesiljesallad
    • NÖTKÖTT
      • Biff Greta med rostad jordärtskocka och dijongrädde
      • Burger à la France med karamelliserad lök och brie
      • Dijonfyllda rullader med örtpommes, tomatsallad och dragonsmör
      • Grekisk paj
      • Långkokt högrevschili
      • Naanbrödspizza med aubergineröra, kryddstekt köttfärs och bladpersilja
      • Ugandacurry
      • Viltkryddad oxfilé med Ancho-Madeirasås
    • OST
      • Getost med jordgubbssalsa
      • Getostpaj
    • PAJER
    • PASTA
    • SALLADER
      • Potatissallad från Mossberg-Envall
      • Risoni med basilikavinaigrette
      • Spenatsallad med valnötter
    • SÅS, DRESSING och GLAZE
      • BBQ glaze till hamburgare
      • Ingers gröna sås
      • Jalapenodressing
      • Jordärtskocksaioli
      • Jordgubbssalsa
      • Lasses vinaigrette
      • Limesmör
      • Provencalsk rouille
      • Salsa med mango och pepparrot
      • Tomat- och koriandersalsa
    • SKALDJUR
      • Birgits räk- och zucchiniröra
      • Räkröra från Getterön
    • VEGETARISKT
      • Färskpotatissallad med sparris och jordgubbar
      • Helenas morotssoppa
      • Potatis i ugn
      • Potatissallad
      • Rödbets- och chèvreknyten
      • Rostad paprikasoppa med frasig Manchego och tomatsalsa
FÅGLAR, NATUR, RESOR, FAMILJEN OCH ANNAT …

PAJER

  • GETOSTPAJ
  • GREKISK PAJ

Senaste inläggen

  • Den som spar, han har …
  • Matlagning på Blåbärsstigen 6
  • Lördagsutflykt till Torhamn och ÖNU
  • En av årets höjdpunkter – TOMT-SM i Smedsgård
  • Flytt med komplikationer

Arkiv

Storlabb
Kustlabb

Klykstjärtad stormsvala
Bredstjärtad labb

Meta

  • Logga in
  • Flöde för inlägg
  • Flöde för kommentarer
  • WordPress.org
Drivs med WordPress