1-1½ pkt bacon
500 g kycklinginnerfilé
2 dl matyoghurt
2 röda paprikor
8 tortillabröd
1 rödlök
1 pkt salladsmix
+ curry, flytande honung, olja, salt och peppar.
- Sätt ugnen på 250 grader.
- Skär två röda paprikor i mindre bitar och lägg på en ugnsplåt
- Lägg ca 500 gram kycklinginnerfilé och ett paket bacon bredvid paprikan. Krydda med olja, salt och svartpeppar. Tillaga allt i övre delen av ugnen 12-14 minuter, eller tills kycklingen är genomstekt.
- Currydressing: blanda 2 dl matyoghurt med 1 tsk curry, 2 krm salt och 1½ tsk flytande honung.
- Finhacka ½ rödlök.
- Rör ihop 1 tsk olja, ½ tsk flytande honung, 1 krm salt och 1 krm svartpeppar i en skål. Blanda med salladsmix.
- Stek 8 tortillabröd hastigt i torr stekpanna.
- Fyll de stekta bröden med ½ förp salladsmix, currydressing, rostad paprika, rödlök, kyckling och bacon. Rulla ihop och servera med den dressade salladen.